Onze verzekeringspartners

Verbrugge Groep en goede verzekeringen zijn synoniem aan elkaar. We hebben niet voor niets nagenoeg dezelfde initialen (geintje natuurlijk). Wij weten serieus álles van verzekeringen. Sinds 1978 werken we samen met ZLM Verzekeringen. We zijn anno nu de exclusieve tussenpersoon voor ZLM in Noord-Brabant. Nog zo’n vertrouwde verzekeringspartner: Klaverblad. Ook hiervoor zijn we één van de grootste tussenpersonen in de regio. Het voordeel van deze nauwe samenwerkingen? Korte lijnen, goed zicht op diverse mogelijkheden en dus optimaal advies.

Optimaal advies

Werken we uitsluitend met ZLM Verzekeringen en Klaverblad? Nee, we vergelijken altijd verschillende verzekeringsmaatschappijen op basis van premie, schadeafhandeling en voorwaarden. We kiezen samen met jou voor een optimaal verzekeringspakket. Zodat jij de beste dekking krijgt tegen het scherpste tarief.

Sluit je via Verbrugge Groep een verzekering af bij ZLM Verzekeringen? Dan is de premie gelijk (aan de premie wanneer je rechtstreeks je verzekering bij ZLM afsluit) + je krijgt ons erbij! Jouw verzekeringsadviseur is altijd iemand met vakkennis, inzicht en lokale contacten (niet onhandig voor ondernemers). Ook belangrijk: Verbrugge Groep is breed georiënteerd. Vanuit ons totaaladvies helpen we jou net zo makkelijk met makelaardij en hypotheken.

Verbrugge Groep heeft een eigen schadeafdeling. En voor Klaverblad hebben we bovendien een volmacht waarmee we tot een bepaald bedrag zelf schade kunnen afhandelen. Dat versnelt het schadeproces aanzienlijk.

Hieronder noemen we welke verzekeringen wij zakelijk en privé adviseren. Wil je graag meer informatie? Of liever direct een afspraak maken? Dat kan!

Afspraak maken

Onze verzekeringen

voor particulieren

Verplicht

Zorgverzekering

WA verzekering auto

WA verzekering brommer

Neem contact op

Verstandig

Aanvullende zorgverzekering

Inboedelverzekering

Reisverzekering

Neem contact op

Leefsituaties

Er is een

kindje op komst

Een kindje krijgen is iets heel bijzonders. Maar terwijl jij nog op een roze (of blauwe) wolk zweeft, denken wij ook alvast aan jullie gezamenlijke zekerheid. Want bij een eerste kindje, maar óók een nieuw broertje of zusje, hoort een verzekering met voldoende dekking. Reden genoeg om aan Verbrugge Groep advies te vragen!

Je gaat

verhuizen

Je hebt een nieuwe woning gehuurd of gekocht, ontzettend leuk! Ga je direct intrekken of wil je eerst verbouwen? En is al het officiële papierwerk nu gedaan? We vragen het omdat we graag meedenken als het aankomt op verzekeringen. Wist je namelijk dat sommige dekkingen verplicht zijn? We vertellen er meer over tijdens een adviesgesprek!

Jullie gaan

samenwonen

Dat jullie gaan samenwonen moet gevierd worden! En goed gedekt zijn (met de juiste verzekeringen). We leggen graag uit welke verzekeringen verplicht kunnen zijn als je samenwoont en welke extra zekerheid geven. We denken bijvoorbeeld aan woonverzekeringen maar ook aan een overlijdensrisicoverzekering. Misschien valt er zelfs wel wat te besparen. Vraag gerust om advies!

Je gaat

scheiden/uit elkaar

Tijdens een breuk komt er een hoop op je af. Het huis, jullie gezin, je pensioen. Wat betekent dit voor de toekomstige zekerheid van jou en je partner? Hoe vervelend ook, je wil graag een goede financiële oplossing in zo’n situatie. Ons advies: voorkom narigheid achteraf. Spreek er niet alleen met elkaar over, maar plan ook eens een gesprek met onze verzekeringsadviseur. 

Je wil graag

verduurzamen

Jij wil net als wij een groene toekomst. Het verduurzamen van je woning is een mooie stap in de juiste richting. Zonnepanelen, warmtepomp of een groen dak? Verzekeraars willen weten welke duurzame maatregelen jij neemt. Ze kunnen namelijk invloed hebben op de dekking en premie. Bespreek jouw plannen met onze adviseurs, zodat we samen zorgen voor een toekomstbestendige planeet. 

Er is een

overlijden

Ook in deze moeilijke tijd zijn we er! Een overlijden in de familie brengt veel emotie met zich mee. Zorg er daarom voor dat er geen omkijken is naar financiële zekerheid. Door vroegtijdig goed te verzekeren kan de achtergebleven partner de kosten van de uitvaart dekken, maar ook een uitkering ontvangen voor levensonderhoud, de studie van de kinderen en het aflossen van de hypotheek.

Meer weten?

Neem contact op

Onze zakelijke

verzekeringen

Populair

(Bestel)autoverzekering

Aansprakelijkheidsverzekering

Goederenverzekering

Neem contact op

Verstandig

Rechtsbijstandverzekering

Werkmaterieelverzekering

Landbouwwerktuigenverzekering

Neem contact op

Werksituaties

Je start een

bedrijf (ZZP of freelance)

Je bent druk bezig met het opstarten van je bedrijf. Maar denk je ook aan de verzekeringen die daarbij komen kijken? Jouw aansprakelijkheidsrisico (zakelijk en privé) wil je goed geregeld hebben, maar ook je apparatuur en auto adviseren wij te verzekeren. Ook moet je alvast nadenken over arbeidsongeschiktheid en pensioen. Kun je wel wat hulp gebruiken?

Je krijgt

personeel in dienst

Je bedrijf groeit en dat is een mooie ontwikkeling. Maar het betekent ook dat je nu verantwoordelijk bent voor werknemers. Bijvoorbeeld bij ziekte of plotseling overlijden. En zelfs als er schade wordt toegebracht door jouw personeel. Werknemersverzekeringen zijn heel belangrijk. Je personeel maakt tenslotte jouw bedrijf. Zorg goed voor ze!

Je bedrijf

verhuist

Als je van plan bent te verhuizen naar een andere locatie, zullen ook de bestaande verzekeringen aangepast of uitgebreid moeten worden. We adviseren je daar graag bij én nemen je zorgen uit handen. Want naast een adreswijziging (doen wij voor je) zullen ook de verzekerde bedragen nagelopen moeten worden.  Wil je meer weten? We horen het graag!

Je bedrijf

wijzigt van rechtsvorm

Toen je jouw bedrijf startte was je een eenmanszaak, maar inmiddels groei je uit naar een BV. Jouw verzekeringen zullen dus opnieuw bekeken moeten worden. Vooral het aansprakelijkheidsrisico kan veranderen, maar ook de verzekeringspositie als eigenaar. Reden genoeg om eens met ons in gesprek te gaan!

Je wil jouw

bedrijf verduurzamen

Groen zit niet voor niets in ons logo. We leven in een tijd waarin verduurzamen niet alleen een must is, maar financieel ook nog eens interessant wordt. Verzekeraars willen weten welke duurzame maatregelen jij neemt. Ze kunnen namelijk invloed hebben op de dekking en premie. Geef jouw plannen daarom aan onze adviseurs door.

Je bedrijfsactiviteiten

veranderen

Je kiest ervoor jouw bedrijfsactiviteiten (tijdelijk) te veranderen. Daarom adviseren we je snel contact met ons op te nemen. Samen zorgen we namelijk dat je een actuele dekking hebt. Als je dit niet goed regelt kunnen de gevolgen groot zijn. Je bent dan namelijk niet juist verzekerd en dat willen we absoluut voorkomen!

Meer weten?

Neem contact op