(Jouw) succes verzekerd

Verzekerd zijn van je zaak? Daar zorgt Verbrugge Groep voor! Zodat je niet in financiële problemen komt als er iets gebeurt binnen je gezin, het (nieuwe) huis of in jouw werksfeer. Prettig toch? Bij Verbrugge Groep weten we werkelijk alles (nou bijna alles) van verzekeringen en leefsituaties. Ruim 45 jaar ervaring doet een hoop. We hebben goede contacten met verzekeraars en kunnen jou via onze eigen schadeafdeling snel uitsluitsel geven. We zijn er om particulieren en ondernemers te helpen met betrouwbaar advies. We kijken naar de juiste dekkingen, voorkomen dat je dubbel verzekerd bent, maar letten natuurlijk ook op de beste prijzen. Daar kun je zeker van zijn!

Jouw situatie

Niet voorkomen, wel verzekeren

Via het menu geven we tools en antwoorden, op vragen die jij particulier of zakelijk kunt hebben. Eerst eens beginnen met een ‘check’? Dat is altijd een goed idee. Dankzij de verzekeringscheck weet je snel hoe je er qua polissen voor staat. Wil je graag diepgaand advies ontvangen? Dan maak je het beste een afspraak met een van onze verzekeringsadviseurs. We vragen je een aantal belangrijke documenten aan te leveren, zodat we samen dieper op jouw situatie kunnen inzoomen. We zijn er voor je. Nu én op de onzekere momenten in je leven!

ZZP’ers, bedrijfseigenaren, starters, gezinnen, senioren. Verbrugge herkent verschillende leefsituaties & werksituaties. Misschien dat jij jezelf ook in de onderstaande voorbeelden herkent? Blader eens door deze veel voorkomende gebeurtenissen en leg contact met ons als je vragen hebt óf direct actie wil ondernemen. We kunnen jouw levensloop natuurlijk niet veranderen. Maar we kunnen wel zorgen dat je goed verzekerd bent!

Afspraak maken

Zo werken wij

Dat werkt

1. Oriëntatiegesprek

Ondernemer, we bezoeken je graag op de werkvloer zodat we een goede indruk krijgen van jouw bedrijf. Zoek jij een particuliere verzekering? Dan nodigen we je uit voor een (gratis) gesprek bij ons op kantoor of via de telefoon.

2. Offertes vergelijken

We vragen je welke verzekeringen je wenst en adviseren daarin. Tegelijkertijd bekijken we of je niet dubbel of te duur verzekerd bent. Voor de nieuwe verzekering (of een verzekering met betere dekking) vragen we een passende offerte aan. 

3. Offerte ondertekenen

Nadat we van jou de benodigde documentatie hebben ontvangen, zorgen wij ervoor dat jouw nieuwe dekkingen tot in de puntjes geregeld zijn. We checken samen nog eens of er geen foute gegevens in de aanvraag staan en vragen je te tekenen.

4. Verzekeringsaanvraag (verzorgd van A tot Z)

Wij dienen de verzekeringsaanvraag officieel in bij de verzekeraar. Omdat wij als tussenpersoon nauw samenwerken met Klaverblad en ZLM, zijn de lijnen met deze partijen kort en vertrouwd. Uiteraard houden we je op de hoogte van de voortgang.

5. Overstapservice

Hebben we tijdens het adviesgesprek ontdekt dat jouw huidige verzekering niet volstaat en sluiten we deze daarom over? Dan zeggen wij de ‘oude’ verzekering netjes voor je op. Daar heb jij geen omkijken meer naar. Dat is wel zo handig!

Waarom

Verbrugge groep

Het is goed om te weten dat wij al ruim 45 jaar een diverse Groep mensen mogen begeleiden. We delen onze kennis tijdens verschillende werk- en leefsituaties; de belangrijkste momenten in jouw leven. Verbrugge is verzekeringsadviseur, hypotheekadviseur en makelaar. Goede service is onze tweede natuur. En totaaladvies bundelen we onder één dak. Daarom Verbrugge Groep.

Totaaladvies

onder één dak

Kennis

van werk- en leefsituaties

Goede

service

45 jaar

ervaring

Overige diensten

Makelaardij

Hypotheken