Hypotheekadviseur in Raamsdonksveer en Oosterhout

Wanneer je een onafhankelijke hypotheekadviseur zoekt voor een eenvoudig hypotheekadvies op maat, zit je bij Verbrugge Groep in Oosterhout en Raamsdonksveer goed. Als onafhankelijke hypotheekadviseur kijken we objectief naar je financiële situatie en behoeften, waardoor je adviesgesprek voor een hypotheek in regio Raamsdonksveer waardevol wordt. Voelt het aanvragen of oversluiten van een hypotheek als een wirwar van termen? Dat begrijpen we. Als onafhankelijke hypotheekadviseur beschikken we veel ervaring en vakkennis. We zijn geheel onafhankelijk van banken (dat voelt eerlijk) en we spreken duidelijke taal (dat is verfrissend). Want waarom zouden we het te ingewikkeld maken? Het kopen van een huis is iets heel leuks. Met prettig en eenvoudig hypotheekadvies op maat zorgen we er gewoon voor dat het aanvragen van de financiering dat óók is.

De voordelen van hypotheekadvies op maat van een onafhankelijke hypotheekadviseur

Het inzetten van een onafhankelijke hypotheekadviseur voor eenvoudig hypotheekadvies op maat biedt tal van voordelen. Ten eerste krijg je toegang tot een breder aanbod van hypotheekproducten dan bij een bankadviseur, die vaak beperkt is tot de producten van zijn of haar eigen bank. Een Adviesgesprek het afsluiten van een hypotheek helpt je bij complexe situaties, zoals bij het kopen van een eerste huis of het oversluiten van je hypotheek. Verder bieden we als exclusief tussenpersoon voor zakelijke verzekeringen ook de mogelijkheid om je bedrijfsmatige risico’s goed af te dekken. Als persoonlijke verzekeringsadviseur kijken we bij een adviesgesprek naar het totale plaatje, zodat je niet alleen je hypotheek, maar ook je verzekeringen optimaal op elkaar afstemt.

Jouw hypotheek situatie zo gecheckt

Via het menu geven we oplossingen voor veel voorkomende vragen. Wil je graag extra informatie van een onafhankelijke hypotheekadviseur voor eenvoudig hypotheekadvies op maat? Dan raden we je aan om met ons in gesprek te gaan. Gebruik een van onze handige tools, waarmee je thuis alvast een inschatting kunt maken. Reken bijvoorbeeld zelf uit wat je maximale hypotheek kan zijn.

 

Maak nu een afspraak voor een adviesgesprek

Starters, gezinnen, alleenstaanden, senioren en ondernemers. Als onafhankelijke hypotheekadviseurs herkennen we verschillende leefsituaties. Blader eens door deze veel voorkomende gebeurtenissen en leg vooral contact als je vragen hebt óf direct actie wil ondernemen. Het aanvragen een adviesgesprek voor het afsluiten van een hypotheek is niet zomaar gepiept. De mogelijkheden zijn wel zo gecheckt! We vragen je wat belangrijke documenten aan te leveren, zodat we samen dieper op jouw situatie kunnen inzoomen. We zijn er als makelaar voor je op dit belangrijke moment in je leven! Maak nu een afspraak voor eenvoudig hypotheekadvies op maat of voor het afsluiten van verzekeringen.

Afspraak maken

Leefsituaties

Overwaarde opnemen

De afgelopen jaren is jouw huis steeds meer waard geworden. Niet vreemd ook, het is een hele leuke plek en je woont er met veel plezier. Vanwege hoge verkoopprijzen in de omgeving wil je nu graag weten hoe je zelf kunt profiteren van de opgebouwde overwaarde. En daar is verkoop niet altijd voor nodig. Er zijn allerlei innovatieve oplossingen die we graag met je doornemen!

Verduurzamen woning

Je wil graag onderzoeken wat verduurzaming in jouw geval kost én oplevert. Van zonnepanelen tot het verbeteren van de isolatie; eigenlijk sta je overal voor open. Je beseft je namelijk dat energiebesparende maatregelen een slimme zet zijn. Minder energiekosten en meer comfort, dat is inderdaad win-win. We bekijken graag wat er in jouw situatie allemaal mogelijk is!

Huis kopen

Je bent tot over je oren verliefd op een huis dat je gezien hebt. Misschien is het wat groter dan je huidige woning. Of je kiest ervoor dichter bij je werk te gaan wonen. Wat de reden ook is, wij staan klaar om jou verder te helpen. We maken een stappenplan en zorgen voor een hypotheek die helemaal past bij jouw leefsituatie!

Hypotheek oversluiten

Je bent niet van te plan te verhuizen, maar je wil wél graag onderzoeken hoe je kunt besparen op je maandlasten. Groot gelijk! Want de actuele rentestanden bieden mogelijkheden bij diverse banken. We bekijken tijdens een persoonlijk gesprek hoe we ervoor kunnen zorgen dat jij jouw hypotheek slim oversluit!

Verbouwen

Verhuizen? Welnee, er staat een mooie verbouwing gepland. Jullie huidige huis biedt namelijk allerlei mogelijkheden. Wel heb je een aanvulling op je huidige hypotheek nodig om deze kans waar te maken. Dat lukt niet alleen met opgebouwd spaargeld. Dus een bouwdepot, lening of aanvulling op de bestaande hypotheek? We kijken graag met jou naar diverse opties!

Meer weten?

Neem contact op

Zo werken wij

Dat werkt

1. Gratis oriëntatiegesprek

De eerste zet is aan jou. Plan jij een oriëntatiegesprek met een van onze specialisten? Tijdens de (online) kennismaking bekijken we wat op basis van jouw inkomen kan en nemen diverse mogelijkheden met je door.

2. Adviesgesprek

Tijdens het daaropvolgende adviesgesprek zetten we de puntjes op de spreekwoordelijke i. Samen selecteren we de best passende hypotheek en stellen een lijst met benodigde documenten op.

3. Hypotheekaanvraag (verzorgd van A tot Z)

Terwijl jij (of onze aankoopmakelaar) de aankoop rondmaakt of de documenten voor de hypotheek verzamelt, regelen wij de financiering. We houden je 24/7 up to date via het online klantportaal.

4. De hypotheekofferte tekenen

Zijn alle stukken ingeleverd en akkoord? Dan wordt het tijd om de hypotheekofferte te tekenen. Opgelucht? Dat snappen we, al wisten wij natuurlijk dat het goed zat.

5. Naar de notaris

Wij zorgen ervoor dat de financiering op de dag van de overdracht netjes op de derdengeldenrekening van de notaris staat. Eerst tekenen en daarna… tijd voor een proost!

Waarom

Verbrugge groep

Het is goed om te weten dat wij al ruim 45 jaar een diverse Groep mensen mogen begeleiden. We delen onze kennis tijdens verschillende leefsituaties; de belangrijkste momenten in jouw leven. Verbrugge is hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur en makelaar. Goede service is onze tweede natuur. En totaaladvies bundelen we onder één dak. Daarom Verbrugge Groep.

Totaaladvies

onder één dak

Kennis

van leefsituaties

Goede

service

45 jaar

ervaring

Overige diensten

Makelaardij

Verzekeringen