Gratis waardebepaling

Bepaal jouw startpunt

Heb je een ontzettend leuke woning gezien? Wat fijn! We zijn heel benieuwd, was dat in ons aanbod of op Funda? Hoe dan ook: nu het idee van verhuizen is opgekomen denk je ook aan verkopen. ‘Wat zou de huidige woningmarkt betekenen voor de waarde van mijn huis?’ De woningmarkt beweegt snel en een recente gratis waardebepaling is daarom belangrijk voordat je verdere stappen zet. Wil jij graag duidelijkheid?

Kennismaken

Om een goede indruk te krijgen van jouw huidige woning komen we langs. Tijdens het bezoek kijken we uitgebreid naar drie aspecten, namelijk: indeling, ligging en onderhoud. Zijn er recent aanpassingen gedaan? Zoals een uitbouw met werkkamer of een dakrenovatie? Heb je energiebesparende maatregelen genomen en zo ja, welke waren dat? Verbeteringen, de aanwezigheid van een tuin, het uitzicht, maar ook de ligging ten opzichte van faciliteiten; het draagt bij aan de geschatte woningwaarde. We noteren alles, bedanken je voor de koffie en gaan terug naar kantoor.

Woningmarkt Midden-Brabant

We kijken zorgvuldig naar recent verkochte woningen in jouw omgeving. Het gaat goed met de woningmarkt in Midden-Brabant. Wekelijks zo niet dagelijks worden huizen tegen mooie prijzen verkocht. Dat heeft dus een positieve invloed op de waarde van jouw woning.

Verkoopadvies

Wanneer we klaar zijn met ons onderzoek, tellen we alle cijfers bij elkaar op. Het resultaat is een op maat gemaakt verkoopadvies. Daarin vind je heel nuttige informatie. De totstandkoming van jouw woningwaarde wordt door ons beschreven (let op: dit is een schatting. Afhankelijk van de biedingen die je ontvangt kan de opbrengt uiteindelijk hoger zijn). We adviseren een verkoopprijs en leggen onze verkoopstrategie uit.

Let’s ‘go’?

Een waardebepaling is altijd gratis en vrijblijvend. Voor het verkoopadvies brengt Verbrugge Groep dus niets in rekening. Waarom? Omdat we jou graag verder willen helpen. Je hebt een heel herkenbaar woondoel. Een verkooptraject dat wij absoluut tot een succes kunnen brengen. Ben je net zo enthousiast als wij? Vraag gerust een waardebepaling aan en creëer duidelijkheid voor jezelf. Bepaal jouw startpunt en geef ons een ‘go’. Dat kan hier:

Waardebepaling aanvragen