Reviews

Als totaaladviseur wordt Verbrugge Groep blij van het complete plaatje. Of het nu gaat om de aankoop van een eerste huis, de verkoop ervan en doorstroom naar een volgend huis, of persoonlijke hulp bij het afsluiten van een passende hypotheek en verzekering. Het is altijd fijn om te kunnen helpen! Maar écht gelukkig worden we als dat gevoel van blijdschap wederzijds is. De vele positieve recensies die we ontvangen, motiveren ons het allerbeste uit onszelf te blijven halen. Iedere dag weer! Ben je benieuwd hoe anderen ons hebben ervaren? Of wil je zelf feedback achterlaten? Voel je vrij!

Reviews verzekeringen en hypotheken

Correct te woord gestaan en accuraat vraag afgewerkt.

Hans   |   Verzekeringen    22-03-2023
Oosterhout

Deze verzekeringsadviseur is heel kundig en klantvriendelijk.

Maatschap Combee   |   Verzekeringen    05-12-2023
Raamsdonksveer

Nette en correcte afhandeling.Nemen de tijd voor je en zijn vriendelijk.Gewoon een topbedrijf met top medewerkers.

Hans   |   Verzekeringen    10-09-2023
Oosterhout

Het was een prettig duidelijk gesprek.karin heeft alles 1 voor 1 toegelicht.en als er vragen waren legde ze het duidelijk uit

Mireille   |   Verzekeringen    11-01-2023
Oosterhout

Snel en correct de wijziging toegepast. Direct via de mail de cirrespondentie ontvangen.

Anonniem   |   Verzekeringen    06-04-2023
Oosterhout

Verbrugge ass. Is een bijzonder klantvriendelijke organisatie en denkt mee met de klant. Ik heb de laatste maanden met diverse medewerkers contact gehad en ben steeds adequaat geholpen.
Voor veel mensen zou het een goede zaak zijn om de verzekeringen bij Verbrugge (ZLM) onder te brengen. Hier wordt er goed naar je vragen geluisterd en indien nodig ook geholpen bij een claim.

Michel   |   Verzekeringen    04-04-2024
Raamsdonksveer

Onze casus was niet makkelijk zijnde een expat terugkerend naar Nederland. We zijn in het gehele hypotheekproces tegen diverse obstakels aangelopen, maar Rob wist ons hier altijd doorheen te trekken. Het is (mild uitgedrukt) teleurstellend hoe banken tegen je aankijken als je niet in het standaardplaatje valt en de onkunde die dan op tafel wordt gelegd is op sommige momenten zeer genant te noemen.
Grote complimenten voor Rob die ons dossier keurig heeft behandeld en tot een goed resultaat gebracht. Overigens is Verbrugge an sich een fijne club mensen!

Sander   |   Hypotheek    07-04-2024
Raamsdonksveer

Zeer goed geholpen . Nam alle tijd om mij vragen te beantwoorden. Duidelijke uitleg en kwam haar afspraak na.
Top geholpen.

Ingrid   |   Verzekeringen    15-11-2023
Oosterhout

Duidelijke uitleg aangaande verzekerings aangelegenheden, duidelijk advies voor mogelijke kosten besparende aanpassingen van de polis.
Vrijblijvend advies in mogelijke verbeteringen in het verzekeringspakket. Mogelijk een andere maatschappij voor een auto verzekering.
Prettig gesprek gehad en vriendelijk te woord gestaan.

Johan   |   Verzekeringen    24-05-2023
Oosterhout

Rianne Nederveen was heel vriendelijk aan telefoon en stuurde mij direct na het telefoongesprek een mail met de bevestiging

Joanne   |   Verzekeringen    28-04-2024
Raamsdonksveer

Bekijk alle reviews

advieskeuze.nl