Reviews

Als totaaladviseur wordt Verbrugge Groep blij van het complete plaatje. Of het nu gaat om de aankoop van een eerste huis, de verkoop ervan en doorstroom naar een volgend huis, of persoonlijke hulp bij het afsluiten van een passende hypotheek en verzekering. Het is altijd fijn om te kunnen helpen! Maar écht gelukkig worden we als dat gevoel van blijdschap wederzijds is. De vele positieve recensies die we ontvangen, motiveren ons het allerbeste uit onszelf te blijven halen. Iedere dag weer! Ben je benieuwd hoe anderen ons hebben ervaren? Of wil je zelf feedback achterlaten? Voel je vrij!

Reviews verzekeringen en hypotheken

Vriendelijk telefoongesprek.super afgehandeld.voor mij een 10.

Diny   |   Verzekeringen    09-03-2022
Oosterhout

Fijn ontvangen net schade gereden waardoor ik ontdaan was ik werd gelijk gerustgesteld en ontzorgd bedankt voor alles Frans van den broek

Broek    |   Verzekeringen    23-06-2022
Raamsdonksveer

correct, zoals gewend van de organisatie Verbrugge in de breedte

harrie   |   Verzekeringen    01-06-2022
Raamsdonksveer

We zijn erg goed geholpen door haar. Snelle reactie op de vragen en ook duidelijk.

Anoniem   |   Verzekeringen    29-07-2022
Raamsdonksveer

Wij mogen een huis bouwen en daarvoor hebben we een hypotheek nodig. Wij zijn beide ondernemer en in combinatie met nieuwbouw is dat geen gemakkelijke klus. Werner en Kim hebben zich echt ingezet om hetgeen wat wij (de klant) graag wilde voor elkaar te krijgen. Zeker een aanrader als hypotheekadviseur.

CP   |   Hypotheek    29-09-2022
Raamsdonksveer

Helaas hebben we een vakantie ivm corona moeten annuleren, Karin heeft ons goed en snel geholpen.
Gehele reissom hebben we retour ontvangen.

Albert   |   Verzekeringen    12-05-2022
Raamsdonksveer

Onze dank voor 't snelle doorsturen van de benodigde formulieren naar ASR verzekeringen.Wij hebben ook ASR meedewerkster mw van Nieuwkerk bedankt voor de snelle

afwikkeling. Toppie

Franciscus   |   Verzekeringen    22-08-2022
Raamsdonksveer

We zijn erg tevreden over hoe Hella binnen korte tijd onze zaken geregeld heeft gekregen ondanks dat zij op vakantie ging. De overdracht naar een collega is goed verlopen omdat wij er eigenlijk niks van gemerkt hebben. Ze is duidelijk en behulpzaam. Wij zijn erg tevreden

Cynthia   |   Verzekeringen    28-09-2022
Oosterhout

Zeer behulpzaam. Goede uitleg. Doet wat ze beloofd.

Joyce Mewis   |   Verzekeringen    23-07-2022
Oosterhout

Erg fijn en klantvriendelijk geholpen door Karin. Ze denkt met je mee en reageert ook vlot op mailtjes. Dankjewel Karin!

Wendy   |   Verzekeringen    12-05-2022
Raamsdonksveer

Bekijk alle reviews

advieskeuze.nl