Reviews

Als totaaladviseur wordt Verbrugge Groep blij van het complete plaatje. Of het nu gaat om de aankoop van een eerste huis, de verkoop ervan en doorstroom naar een volgend huis, of persoonlijke hulp bij het afsluiten van een passende hypotheek en verzekering. Het is altijd fijn om te kunnen helpen! Maar écht gelukkig worden we als dat gevoel van blijdschap wederzijds is. De vele positieve recensies die we ontvangen, motiveren ons het allerbeste uit onszelf te blijven halen. Iedere dag weer! Ben je benieuwd hoe anderen ons hebben ervaren? Of wil je zelf feedback achterlaten? Voel je vrij!

Reviews verzekeringen en hypotheken

Goed advies in gesprek en ook helder via de mail
Vlotte afhandeling tot onze volle tevredenheid

Hans   |   Verzekeringen    09-05-2022
Raamsdonksveer

Goed en goed geïnformeerd en prima uitleg zou ze de volgende keer willen spreken

Joham   |   Verzekeringen    14-02-2022
Raamsdonksveer

Meerdere prettige gesprekken gehad waarbij kennis van en inlevingsvermogen in mijn werkzaamheden van grote meerwaarde waren.

Jelle   |   Verzekeringen    23-02-2022
Raamsdonksveer

Wij hebben met Wendy een prettig gesprek gehad, De te bespreken onderwerpen had Wendy goed voorbereid.
Prima advies over de nieuwe en lopende verzekeringen gehad. Vandaar deze prima beoordeling.

Ger   |   Verzekeringen    28-06-2022
Raamsdonksveer

Ik vond het om te beginnen al zeer prettig dat ik vrij snel al een afspraak gepland kreeg en dat ze bij me thuis kwam.
Hwt was een prettig en verhelderend gesprek. Ik kreeg op mijn vragen een duidelijk antwoord. Ook de terugkoppeling met het gespreksverslag heb ik nog dezelfde dag ontvangen.

Monique   |   Verzekeringen    05-04-2022
Oosterhout

Prettig contact met Karin. Stormschade netjes afgehandeld. Toen de expert de schade kwam bekijken, dacht ik ``Dit wordt niks`` Toch is het meegevallen en ben tevreden

Piet   |   Verzekeringen    12-03-2022
Oosterhout

Ze is super goed! Ook het gespreksverslag is super. Kan alles goed onderbouwen.

Julian    |   Verzekeringen    17-05-2022
Raamsdonksveer

Prettig gesprek met de werknemer.Nam alle tijd voor mij

Anoniem    |   Verzekeringen    17-02-2022
Oosterhout

Kim heeft ons altijd zeer snel en goed geholpen! Wij zijn daarom ook zeer tevreden over haar diensten.

Jessy Smits   |   Hypotheek    04-06-2022
Raamsdonksveer

Ik heb het als een prettig, vriendelijk en verhelderend gesprek ervaren.

Marcel.   |   Verzekeringen    15-06-2022
Oosterhout

Bekijk alle reviews

advieskeuze.nl