Reviews

Als totaaladviseur wordt Verbrugge Groep blij van het complete plaatje. Of het nu gaat om de aankoop van een eerste huis, de verkoop ervan en doorstroom naar een volgend huis, of persoonlijke hulp bij het afsluiten van een passende hypotheek en verzekering. Het is altijd fijn om te kunnen helpen! Maar écht gelukkig worden we als dat gevoel van blijdschap wederzijds is. De vele positieve recensies die we ontvangen, motiveren ons het allerbeste uit onszelf te blijven halen. Iedere dag weer! Ben je benieuwd hoe anderen ons hebben ervaren? Of wil je zelf feedback achterlaten? Voel je vrij!

Reviews verzekeringen en hypotheken

Heel vlot en vriendelijk geholpen door Rebecca! De wijziging van mijn auto was zo geregeld en werd keurig bevestigd! Super fijn 😊

A   |   Verzekeringen    11-11-2022
Raamsdonksveer

Rob heeft mij uitstekend geholpen bij de aanvraag van mijn nieuwe hypotheek.
Bedankt Daarvoor. M.v.g. Toon.

Toon.   |   Hypotheek    29-11-2022
Raamsdonksveer

Ze hebben mij goed vertelt wat te doen en netjes in orde gemaakt

marianne   |   Verzekeringen    16-12-2022
Raamsdonksveer

Duidelijke en goede uitleg, verschillen van maatschappijen langs gelegd om een duidelijk overzicht te hebben. Even nog alles nog goed doorgenomen of het nog van toepassing is. Fijn gesprek

Van Beek   |   Verzekeringen    14-11-2022
Oosterhout

Voor Susanne voor de snelle behandeling en Nikki voor de duidelijke uitleg e.d

Maria    |   Verzekeringen    28-12-2022
Raamsdonksveer

Karin heeft me telefonisch vriendelijk, duidelijk en uitgebreid geadviseerd in de mogelijkheid tot het aanpassen van verzekeringen gericht op mijn persoonlijke situatie.

MR   |   Verzekeringen    09-02-2023
Oosterhout

Vriendelijk en vakkundig geholpen en te woord gestaan

Joke   |   Verzekeringen    01-03-2023
Oosterhout

Wij hebben een schade aan onze caravan gemeld. Mevrouw Geskus heeft ons bij de hand genomen en ons geleid naar het juist invullen van de formulieren en de toelevering van de benodigde bewijsstukken. Zij heeft ons constant op de hoogte gehouden van de vorderingen bij de afhandeling. Hulde aan deze medewerkster van Verbrugge.

Wil   |   Verzekeringen    02-12-2022
Raamsdonksveer

We hadden wat problemen om de verzekeringen geregeld te krijgen bij een andere intermediair waardoor we 2 dagen voor de sleuteloverdracht dachten nog niet verzekerd te zijn.

Karin heeft ons geholpen om binnen 24 uur de verzekeringen rond te krijgen. Er werd meegedacht, snel geschakeld, de communicatie was helder. Helemaal top.

Bjorn   |   Verzekeringen    28-02-2023
Oosterhout

Karin heeft mij goed geholpen met glasverzekering ondanks het plaatsen van glas langdurig was heeft ze al die tijd nog contact met mij blijven houden voor een update

Mcp   |   Verzekeringen    23-11-2022
Raamsdonksveer

Bekijk alle reviews

advieskeuze.nl