Reviews

Als totaaladviseur wordt Verbrugge Groep blij van het complete plaatje. Of het nu gaat om de aankoop van een eerste huis, de verkoop ervan en doorstroom naar een volgend huis, of persoonlijke hulp bij het afsluiten van een passende hypotheek en verzekering. Het is altijd fijn om te kunnen helpen! Maar écht gelukkig worden we als dat gevoel van blijdschap wederzijds is. De vele positieve recensies die we ontvangen, motiveren ons het allerbeste uit onszelf te blijven halen. Iedere dag weer! Ben je benieuwd hoe anderen ons hebben ervaren? Of wil je zelf feedback achterlaten? Voel je vrij!

Reviews verzekeringen en hypotheken

Karin heeft mij goed geholpen met glasverzekering ondanks het plaatsen van glas langdurig was heeft ze al die tijd nog contact met mij blijven houden voor een update

Mcp   |   Verzekeringen    23-11-2022
Raamsdonksveer

Duidelijke informatie over het verloop van de schade-aangifte. Ik werd goed op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. Een soepele en vriendelijke bejegening.

M.B.   |   Verzekeringen    19-12-2022
Raamsdonksveer

Prima uitleg, goed geholpen met kiezen nieuwe hypotheek

Henk   |   Hypotheek    28-11-2022
Raamsdonksveer

Snel en vriendelijk geholpen bij het afsluiten v e verzekering

Bs   |   Verzekeringen    18-05-2022
Oosterhout

Goed en deskundig gesprek gehad

Wist waar zij over praten

Kees   |   Verzekeringen    28-09-2022
Oosterhout

Susanne was snel in het doorgeven wat nodig was vanuit ons kant. Heeft aangeboden mee te denken en te helpen als we er niet aan uit zouden komen met het vinden van een aannemersbedrijf. Heeft ons goed ingelicht over de verdere procedure en afhandeling van de schade

Helena   |   Verzekeringen    13-09-2022
Raamsdonksveer

Ik heb het als een prettig, vriendelijk en verhelderend gesprek ervaren.

Marcel.   |   Verzekeringen    15-06-2022
Oosterhout

Ik ben goed te spreken over Verbrugge,Fijne medewerkers

John   |   Verzekeringen    16-11-2022
Oosterhout

Ik ben tevreden met deze tussenpersoon. Altijd duidelijke informatie over wat wel en niet gedekt is, zodat de verwachtingen helder zijn. Ook kan herstel van schade nogal ingrijpend zijn, waardoor de uitvoering uitgesteld wordt. Ik ben erg blij met de subtiele herinnering door Susan, waardoor we in de actiestand zijn gekomen. Aanbeveling dus!

YV   |   Verzekeringen    19-12-2022
Raamsdonksveer

Ze gaf me alle informatie die ik wilde weten. Dat was prettig

Sener   |   Verzekeringen    18-07-2022
Oosterhout

Bekijk alle reviews

advieskeuze.nl