Jij zoekt, wij vinden

Je bent druk op zoek naar een leuke woning. Vrienden, familie, iedereen is ingeschakeld. Er zijn leuke woningen voor jou in Midden-Brabant maar er is ook heel wat concurrentie. Soms lijkt het alsof ze je te slim af zijn, of niet? Misschien is dat ook wel zo. Want heb je al eens gehoord van een zoekopdracht? Daarmee ben je als eerste op de hoogte van het nieuwste woningaanbod. En het mooiste? Het is nog gratis ook!

Binnen handbereik

Een zoekopdracht werkt heel simpel. Je regelt het zelfs binnen een paar minuten. Lees maar even mee, we weten zeker dat dit iets voor jou is. Via deze tool geef je ons inzage in jouw zoekwens. We horen allereerst graag wat je budget is. Ook zijn we benieuwd waar je zoekt (Raamdonksveer, Oosterhout of een plek in de buurt?). Het aantal slaapkamers dat je voor ogen hebt is belangrijk. Net als de vraag of je bijvoorbeeld een tuin wil of een garage. Vergeet je contactgegevens niet in te vullen. Want in no-time heb jij nieuw aanbod binnen handbereik.

Goed contact

Doordat Verbrugge Groep actief is als NVM-verkoopmakelaar en -aankoopmakelaar hebben we een groot netwerk. We kennen veel collega-makelaars in de regio Midden-Brabant. Inderdaad, we houden van goed contact en netwerkborrels. Dat heeft als bonus dat we snel op de hoogte zijn van nieuw aanbod. Nog voordat een woning op Funda staat horen wij ervan. Ideaal als je hulp nodig hebt bij aankoop. Maar omdat we jou graag willen helpen delen we deze informatie nu gratis.

Beller is sneller

Zeg maar vaarwel tegen het urenlang rondstruinen op Funda. Vanaf morgen ontvang jij iedere keer dat er nieuw aanbod verschijnt (dat aansluit op jouw criteria) namelijk mail van ons. Daarna is het de kunst om zo snel mogelijk te handelen. Screen de woning samen met je partner. Thuis of via de app als je aan het werk bent. Nogmaals: hoe eerder hoe beter. Is dit je droomwoning? Dan plan je een afspraak met de desbetreffende makelaar.

Helpende hand

Als je trouwens extra hulp kunt gebruiken, laat het ons weten. We hebben ruim 45 jaar ervaring. Verbrugge Groep kan je van dienst zijn bij aankoop, financiering, (woon)verzekering of helpen met een succesvolle verkoop. Een afspraak is snel gemaakt. Beginnen met een zoekopdracht? Dat doe je zo:

Plaats zoekopdracht