Huis verkopen

Verliefd, verkocht, verhuisd

Huis verkopen? Jij bent wat wij noemen een doorstromer. Je bent huiseigenaar en wil de stap maken naar een volgende woning. Eentje waar je helemaal verliefd op bent. Voor jouw huidige thuis wil je graag de hoogst mogelijke opbrengst. Zo kun je gemakkelijker kopen en misschien zelfs een verbouwing financieren. Wij zijn jouw helpende hand. Want Verbrugge Groep kan je bij dit alles uitstekend helpen.

Hoe wij dat professioneel aanpakken? We leggen het graag aan je uit (in een paar minuten).

Huis verkopen? Eerst kennismaken

Om te beginnen komen we graag bij je langs. In Raamdonksveer, Oosterhout of een andere plaats in de buurt. We zijn benieuwd naar je toekomstplannen. Heb je inderdaad een nieuw droomhuis op het oog? Is er haast bij het verhuizen of juist niet? We voeren tijdens de kennismaking ook een waardebepaling uit. Dit geeft jou én ons een duidelijk beeld van de woningwaarde. Het vormt de basis van ons verkoopadvies én de strategie die we voor jou uitstippelen. Eén ding is alvast zeker: jouw woondoel is heel herkenbaar.

Werkwijze huis verkopen

Tegelijkertijd wil jij natuurlijk weten wat wij voor jou kunnen betekenen. Innovatie vinden wij een must. We zetten groots in op een moderne verkooppresentatie. Niet alleen onze NVM-verkoopmakelaars, maar ook online marketingspecialisten van Verbrugge Groep gaan druk in de weer. We hebben het grootste social media-bereik van de regio Midden-Brabant en wij zijn heel actief op het woningplatform Funda!

Begeleiding

Tijdens het verkooptraject zijn we er voor je van begin tot eind. Nadat geïnteresseerden zich bij ons melden plannen wij de bezichtigingen. We brengen je op de hoogte van de biedingen en onderhandelen daarna door tot we het allerbeste resultaat bereiken. Wordt er tussen jullie een akkoord bereikt? Fantastisch. Wij maken de koopovereenkomst op en begeleiden je bij de laatste inspectie. Zijn wij daarna uit beeld? Nee hoor, je kan ons altijd contacten. Misschien kun je hulp bij aankoop gebruiken? Wij helpen je graag bij het vinden van een nieuw droomhuis, het afsluiten van een hypotheek en goede verzekeringen. Verbrugge Groep biedt totaaladvies onder één dak.

Afspraak maken

Als Groep zet Verbrugge zich 100% voor je in. Op allerlei vlakken. Waarom? Omdat we van jouw verkoop een groot succes willen maken. We willen dat jij gelukkig wordt. Het woondoel dat jij hebt uitgesproken gaan we realiseren! Wat zeg je ervan? Zullen we een start maken? Een afspraak is zo gepland:

Verkoopadvies aanvragen