Samen slim aankopen

Huis kopen? In een steeds lastigere woningmarkt vergoot jij graag je kansen. Je wil het zo slim mogelijk aanpakken en de concurrentie voor zijn. Klopt dat? Groot gelijk! Heb je al eens gedacht aan een aankoopmakelaar? Verbrugge Groep helpt graag tijdens de zoektocht naar jouw droomwoning. Onze aankoopmakelaar blijft scherp tijdens bezichtigingen, adviseert een realistisch openingsbod en onderhandelt voor jou met de verkoopmakelaar.

Goed voor elkaar

Geen gekke keuze dus! Iemand die helpt bij het vinden en kopen van je huis. Daar heb je echt profijt van. Want waarom zou je alleen een makelaar inschakelen voor de verkoop van je woning? Verbrugge Groep heeft een groot netwerk. Daardoor weten we, in de omgeving Raamdonksveer en Oosterhout, als geen ander waar én wanneer er nieuwe woningen in de verkoop gaan. Inderdaad, ook bij collega-makelaars. Dat is pure tijdwinst. Tijdens bezichtigingen letten wij op de kleinste details. Zo voorkomen we dat jij achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Zeiden we al dat we kunnen onderhandelen als de beste? Met een aankoopmakelaar van Verbrugge heb je het goed voor elkaar.

Huis kopen voor een eerlijke prijs

Misschien denk je ‘leuk en aardig, maar wat kost een aankoopmakelaar?’. Eerlijk is eerlijk. Voor onze inzet brengen we wat in rekening. Maar voor het kostenplaatje hoef je het niet te laten. De begeleiding betaalt zichzelf namelijk uit. Dat zit zo: doordat wij beide kanten van het vak kennen (we zijn naast aankoopmakelaar ook specialist in verkoop), weten we óók wat de tactiek van de verkoopmakelaar is. We laten ons niet van de kaart brengen door een veel te hoge vraagprijs of biedingen. Nee, we gaan echt voor de beste aankoop.

Bekijk hier onze flyer over aankoopadvies (inclusief kosten).

Totaaladvies

Waarin wij ons onderscheiden? Het totaaladvies dat wij jou als Groep kunnen bieden. Naast hulp bij aankoop weten we ook alles van hypotheken en verzekeringen. De lijnen zijn kort en het voordeel is groot. Want een goede (financiële) voorbereiding is heel erg belangrijk. Zodra we jouw droomwoning gevonden hebben, staan we ook klaar om te helpen met de financiering. Wil jij tijdens jouw aankoop ook het onderste uit de kan halen? Een afspraak is zo gemaakt:

Ik wil aankoopadvies