Jan-Willem Klein Poelhuis

Register Makelaar

T. 0162-521297 E. j.kleinpoelhuis@verbrugge.com
Afspraak maken

Makelaar Made

Woning kopen of verkopen in Made? Dan ben je bij Verbrugge Makelaardij aan het juiste adres. Wij hebben als makelaar al ruime ervaring in de aankoop en verkoop van woningen in Made. Al ruim 45 jaar zijn onze makelaars actief in Made en omstreken. We kennen de woningmarkt en de andere makelaars. Zo weten we vaak al wat er te koop gaat komen in Drimmelen, Wagenberg, Made, Lage en Hoge Zwaluwe.

Made (de May) is onderdeel van de gemeente Drimmelen. Naast een aantal grotere dorpen behoren ook Helkant en Blauwe Sluis tot deze gemeente. Made heeft een aantal NVM makelaarskantoren. Verbrugge Groep heeft 2 kantoren, te weten in Oosterhout en Raamsdonksveer. Veel mensen uit deze plaatsen zijn op zoek naar een woning in Made en omgeving. Een paar honderd woningzoekers hebben bij onze makelaardij een zoekopdracht aangemaakt. We kennen dus veel mensen die interesse kunnen hebben in jouw huis.

Verkoop makelaar Made

Ons grote makelaarsteam (5 makelaars, 2 vastgoedadviseurs en 2 marketeers) weten hoe ze jouw huis voor de hoogste verkoopprijs kunnen verkopen. Daar schakel je immers een verkoopmakelaar voor in. Ook al zijn we zelf niet gevestigd in Made, onze marketeers zorgen ervoor dat jouw woning bij de juiste mensen onder de aandacht komt. Daarnaast maken onze hypotheekadviseurs dagelijks berekeningen voor mensen die op zoek zijn naar een nieuw huis. De lijntjes tussen de hypotheekadviseurs en makelaars zijn kort. Potentiële kopers worden gelijk gekoppeld aan jouw huis.

Gratis waardebepaling Made

Wat is de (over)waarde van mijn huis in Made?

Je hebt (beginnende) verkoopplannen. Dan wil je graag weten wat de verkoopprijs van jouw huis is in deze woningmarkt. Verbrugge Makelaardij is de makelaar die graag bij jou de waarde bepaalt. Gratis en geheel vrijblijvend komt één van onze 5 makelaars bij je langs. Na afloop geeft onze makelaar je een goed onderbouwde waarde en de te hanteren vraagprijs. Natuurlijk vertellen we ook wat we kosten en hoe de eventuele vervolgstappen eruit zien.

Benieuwd wat wij als makelaar in Made voor jou kunnen betekenen? Bel ons gerust 0162-521297 of vul het afspraken formulier in.

Waardebepaling aanvragen