Waarom

Verbrugge groep

Het is goed om te weten dat wij al ruim 45 jaar een diverse Groep mensen mogen begeleiden. We delen onze kennis tijdens verschillende werk- en leefsituaties; de belangrijkste momenten in jouw leven. Verbrugge is verzekeringsadviseur, hypotheekadviseur en makelaar. Goede service is onze tweede natuur. En totaaladvies bundelen we onder één dak. Daarom Verbrugge Groep.

Totaaladvies

onder één dak

Kennis

van werk- en leefsituaties

Goede

service

45 jaar

ervaring

Overwaarde opnemen in regio Dongen

Overwaarde opnemen voor jouw woning betekent dat je het verschil tussen de huidige marktwaarde van je woning in regio Dongen en de nog openstaande hypotheekschuld liquide maakt. Dit kan bij de Verbrugge Groep in Raamsdonksveer en Oosterhout een slimme zet zijn als je geld nodig hebt voor bijvoorbeeld een verbouwing, investering of als aanvulling op je pensioen. Overwaarde opnemen kan jouw financiële mogelijkheden aanzienlijk vergroten.

Wil je overwaarde opnemen voor jouw woning?

Neem contact met ons op

De voordelen van overwaarde opnemen

Het opnemen van overwaarde biedt diverse voordelen. Een van de grootste voordelen is dat je toegang krijgt tot een aanzienlijk bedrag zonder dat je jouw woning hoeft te verkopen. Als je je afvraagt ‘wat is mijn huis waard?‘, kan het verrassend zijn hoeveel overwaarde je kunt opnemen. Dit geld kun je gebruiken voor verschillende doeleinden, zoals het financieren van een grote uitgave of het realiseren van een langgekoesterde droom. Het kan ook gebruikt worden om een bouwdepot te financieren, wat ideaal is als je plannen hebt voor een verbouwing of renovatie.

Maak een afspraak voor professioneel advies

Ben je benieuwd hoe je overwaarde op kunt nemen en wat dit voor jouw financiële situatie betekent? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek bij onze hypotheekadviseur. Tijdens dit gesprek verkennen we als exclusief tussenpersoon de mogelijkheden van overwaarde opnemen afgestemd op jouw persoonlijke situatie en wensen. We kijken naar de meest voordelige en verstandige manier om de overwaarde van je woning te benutten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe het jou kan helpen je financiële doelen te bereiken.

Afspraak maken

Zo werken wij

Dat werkt

1. Oriëntatiegesprek

Ondernemer, we bezoeken je graag op de werkvloer zodat we een goede indruk krijgen van jouw bedrijf. Zoek jij een particuliere verzekering? Dan nodigen we je uit voor een (gratis) gesprek bij ons op kantoor of via de telefoon.

2. Offertes vergelijken

We vragen je welke verzekeringen je wenst en adviseren daarin. Tegelijkertijd bekijken we of je niet dubbel of te duur verzekerd bent. Voor de nieuwe verzekering (of een verzekering met betere dekking) vragen we een passende offerte aan. 

3. Offerte ondertekenen

Nadat we van jou de benodigde documentatie hebben ontvangen, zorgen wij ervoor dat jouw nieuwe dekkingen tot in de puntjes geregeld zijn. We checken samen nog eens of er geen foute gegevens in de aanvraag staan en vragen je te tekenen.

4. Verzekeringsaanvraag (verzorgd van A tot Z)

Wij dienen de verzekeringsaanvraag officieel in bij de verzekeraar. Omdat wij als tussenpersoon nauw samenwerken met Klaverblad en ZLM, zijn de lijnen met deze partijen kort en vertrouwd. Uiteraard houden we je op de hoogte van de voortgang.

5. Overstapservice

Hebben we tijdens het adviesgesprek ontdekt dat jouw huidige verzekering niet volstaat en sluiten we deze daarom over? Dan zeggen wij de ‘oude’ verzekering netjes voor je op. Daar heb jij geen omkijken meer naar. Dat is wel zo handig!