Waarom

Verbrugge groep

Het is goed om te weten dat wij al ruim 45 jaar een diverse Groep mensen mogen begeleiden. We delen onze kennis tijdens verschillende werk- en leefsituaties; de belangrijkste momenten in jouw leven. Verbrugge is verzekeringsadviseur, hypotheekadviseur en makelaar. Goede service is onze tweede natuur. En totaaladvies bundelen we onder één dak. Daarom Verbrugge Groep.

Totaaladvies

onder één dak

Kennis

van werk- en leefsituaties

Goede

service

45 jaar

ervaring

Exclusief tussenpersoon voor zakelijke verzekeringen

Als ondernemer wil je graag hulp van een exclusief tussenpersoon bij het kiezen van de juiste zakelijke verzekeringen. Bij Verbrugge Groep in Raamsdonksveer en Oosterhout fungeren als exclusief tussenpersoon voor zakelijke verzekeringen, wat betekent dat we speciaal voor jou op maat gemaakte verzekeringsopties bieden. We helpen je niet alleen bij het kiezen van de juiste dekking, maar we staan ook klaar om je te adviseren bij elke stap.

Ben je op zoek naar een exclusief tussenpersoon voor een zakelijke verzekering?

Neem contact met ons op

Waarom kiezen voor een exclusief tussenpersoon voor zakelijke verzekeringen?

Het inzetten van een exclusief tussenpersoon voor zakelijke verzekeringen biedt meerdere voordelen. Zo beschikken we als zakelijke verzekeringsadviseur over toegang tot een breed scala aan verzekeringsopties. Hierdoor kunnen we de beste deals voor jouw specifieke bedrijfssituatie kunnen vinden. Daarnaast begrijpen we als persoonlijk verzekeringsadviseur jouw unieke zakelijke behoeften en stellen we een verzekeringspakket samen dat perfect bij jouw bedrijf past. Met een exclusief tussenpersoon voor zakelijke verzekeringen ben je dus verzekerd van een dekking die zowel uitgebreid als op maat gemaakt is. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Bekijk hier een kleine greep aan aangeboden verzekeringen:

Naast verzekeringsadviseur zijn we ook in te schakelen als hypotheekadviseur.

Plan nu een gesprek in

Is het tijd om jouw zakelijke verzekeringen te herzien of uit te breiden? Neem dan vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor een adviesgesprek met een exclusief tussenpersoon voor zakelijke verzekeringen van ons bedrijf. Tijdens dit gesprek analyseren we jouw zakelijke behoeften en stellen we de beste verzekeringsoplossingen voor. Met de expertise van een exclusief tussenpersoon voor zakelijke verzekeringen ben je verzekerd van de beste bescherming voor jouw onderneming. Laat geen enkele zakelijke kans onbenut en zorg dat je goed verzekerd bent. Bel ons vandaag nog voor deskundig advies voor het afsluiten van de juiste verzekeringen.

Afspraak maken

Zo werken wij

Dat werkt

1. Oriëntatiegesprek

Ondernemer, we bezoeken je graag op de werkvloer zodat we een goede indruk krijgen van jouw bedrijf. Zoek jij een particuliere verzekering? Dan nodigen we je uit voor een (gratis) gesprek bij ons op kantoor of via de telefoon.

2. Offertes vergelijken

We vragen je welke verzekeringen je wenst en adviseren daarin. Tegelijkertijd bekijken we of je niet dubbel of te duur verzekerd bent. Voor de nieuwe verzekering (of een verzekering met betere dekking) vragen we een passende offerte aan. 

3. Offerte ondertekenen

Nadat we van jou de benodigde documentatie hebben ontvangen, zorgen wij ervoor dat jouw nieuwe dekkingen tot in de puntjes geregeld zijn. We checken samen nog eens of er geen foute gegevens in de aanvraag staan en vragen je te tekenen.

4. Verzekeringsaanvraag (verzorgd van A tot Z)

Wij dienen de verzekeringsaanvraag officieel in bij de verzekeraar. Omdat wij als tussenpersoon nauw samenwerken met Klaverblad en ZLM, zijn de lijnen met deze partijen kort en vertrouwd. Uiteraard houden we je op de hoogte van de voortgang.

5. Overstapservice

Hebben we tijdens het adviesgesprek ontdekt dat jouw huidige verzekering niet volstaat en sluiten we deze daarom over? Dan zeggen wij de ‘oude’ verzekering netjes voor je op. Daar heb jij geen omkijken meer naar. Dat is wel zo handig!