Waarom

Verbrugge groep

Het is goed om te weten dat wij al ruim 45 jaar een diverse Groep mensen mogen begeleiden. We delen onze kennis tijdens verschillende werk- en leefsituaties; de belangrijkste momenten in jouw leven. Verbrugge is verzekeringsadviseur, hypotheekadviseur en makelaar. Goede service is onze tweede natuur. En totaaladvies bundelen we onder één dak. Daarom Verbrugge Groep.

Totaaladvies

onder één dak

Kennis

van werk- en leefsituaties

Goede

service

45 jaar

ervaring

Bouwdepot afsluiten in Raamsdonksveer

Een bouwdepot afsluiten bij ons in Raamsdonksveer is een belangrijke stap wanneer je gaat verbouwen of renoveren. Bij een bouwdepot krijg je een extra bedrag boven op je hypotheek dat specifiek bestemd is voor de bouw- of verbouwingskosten van je woning. Dit biedt bij de Verbrugge Groep uit Oosterhout een flexibele manier om je huis aan te passen aan je eigen wensen en behoeften. Een bouwdepot afsluiten is daarom een slimme keuze als je je woning wilt verbeteren of uitbreiden.

Wil je snel en eenvoudig een bouwdepot afsluiten?

Neem contact met ons op

Een bouwdepot afsluiten biedt vele voordelen

Een bouwdepot afsluiten biedt meerdere voordelen. Allereerst geeft het je de financiële ruimte om je verbouwingsplannen te realiseren zonder direct grote sommen geld te hoeven uitgeven. Het geld in je bouwdepot is specifiek bestemd voor bouw- of renovatiekosten, wat het beheer van je verbouwingsbudget eenvoudiger maakt. Daarnaast, als persoonlijke verzekeringsadviseur, kunnen wij je adviseren over hoe je het beste een bouwdepot inzet in combinatie met je huidige verzekeringen. Ook kun je, indien je overwaarde hebt op je woning, deze overwaarde opnemen om extra financiële ruimte te creëren voor je verbouwing. Dit maakt een bouwdepot afsluiten een aantrekkelijke optie voor huiseigenaren.

Maak een afspraak voor professioneel advies

Maak een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek bij onze makelaardij. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en financiële situatie en adviseren we over het afsluiten van een bouwdepot dat aansluit bij jouw behoeften. Met onze expertise als hypotheekadviseur helpen we je graag om jouw verbouwingsdroom werkelijkheid te laten worden. Neem vandaag nog contact op en zet de eerste stap naar een succesvolle verbouwing.

Afspraak maken

Zo werken wij

Dat werkt

1. Oriëntatiegesprek

Ondernemer, we bezoeken je graag op de werkvloer zodat we een goede indruk krijgen van jouw bedrijf. Zoek jij een particuliere verzekering? Dan nodigen we je uit voor een (gratis) gesprek bij ons op kantoor of via de telefoon.

2. Offertes vergelijken

We vragen je welke verzekeringen je wenst en adviseren daarin. Tegelijkertijd bekijken we of je niet dubbel of te duur verzekerd bent. Voor de nieuwe verzekering (of een verzekering met betere dekking) vragen we een passende offerte aan. 

3. Offerte ondertekenen

Nadat we van jou de benodigde documentatie hebben ontvangen, zorgen wij ervoor dat jouw nieuwe dekkingen tot in de puntjes geregeld zijn. We checken samen nog eens of er geen foute gegevens in de aanvraag staan en vragen je te tekenen.

4. Verzekeringsaanvraag (verzorgd van A tot Z)

Wij dienen de verzekeringsaanvraag officieel in bij de verzekeraar. Omdat wij als tussenpersoon nauw samenwerken met Klaverblad en ZLM, zijn de lijnen met deze partijen kort en vertrouwd. Uiteraard houden we je op de hoogte van de voortgang.

5. Overstapservice

Hebben we tijdens het adviesgesprek ontdekt dat jouw huidige verzekering niet volstaat en sluiten we deze daarom over? Dan zeggen wij de ‘oude’ verzekering netjes voor je op. Daar heb jij geen omkijken meer naar. Dat is wel zo handig!