Waarom

Verbrugge groep

Het is goed om te weten dat wij al ruim 45 jaar een diverse Groep mensen mogen begeleiden. We delen onze kennis tijdens verschillende werk- en leefsituaties; de belangrijkste momenten in jouw leven. Verbrugge is verzekeringsadviseur, hypotheekadviseur en makelaar. Goede service is onze tweede natuur. En totaaladvies bundelen we onder één dak. Daarom Verbrugge Groep.

Totaaladvies

onder één dak

Kennis

van werk- en leefsituaties

Goede

service

45 jaar

ervaring

Hypotheek oversluiten nabij Dongen

Een hypotheek oversluiten voor jouw woning in de omgeving van Dongen kan een verstandige financiële beslissing zijn, vooral als de rente lager is dan toen je jouw oorspronkelijke hypotheek afsloot. Bij de Verbrugge Groep in Raamsdonksveer en Oosterhout helpen we je graag bij dit proces, zodat je mogelijk kunt profiteren van lagere maandlasten of betere voorwaarden. Het oversluiten van een hypotheek kan ook interessant zijn als je jouw hypotheekvorm wilt wijzigen of extra wilt aflossen.

Wil jij jouw hypotheek oversluiten?

Neem contact met ons op

Waarom jouw hypotheek oversluiten?

Er zijn verschillende redenen waarom hypotheek oversluiten via ons, als exclusief tussenpersoon, voor jou voordelig kan zijn. Een lagere rente door hypotheek oversluiten kan leiden tot lagere maandlasten, wat jou financiële ruimte geeft. Daarnaast, als je je afvraagt ‘kan ik dit huis betalen?‘, kan het je helpen om de financiering van je droomhuis beter te regelen. Ook bieden wij een snelle hypotheekcheck aan, waarmee je snel inzicht krijgt in hoe hypotheek oversluiten jouw financiële situatie kan verbeteren. Het kan dus zorgen voor een betere afstemming van je hypotheek op je huidige en toekomstige financiële behoeften.

Maak een afspraak en kom langs

Maak een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek met onze hypotheekadviseur. Tijdens dit gesprek bespreken we de mogelijkheden en voordelen van hypotheek oversluiten voor jouw situatie. Samen kijken we naar de beste manier om jouw financiële doelen te bereiken. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe het oversluiten van een hypotheek jou kan helpen om je financiële situatie te optimaliseren.

Afspraak maken

Zo werken wij

Dat werkt

1. Oriëntatiegesprek

Ondernemer, we bezoeken je graag op de werkvloer zodat we een goede indruk krijgen van jouw bedrijf. Zoek jij een particuliere verzekering? Dan nodigen we je uit voor een (gratis) gesprek bij ons op kantoor of via de telefoon.

2. Offertes vergelijken

We vragen je welke verzekeringen je wenst en adviseren daarin. Tegelijkertijd bekijken we of je niet dubbel of te duur verzekerd bent. Voor de nieuwe verzekering (of een verzekering met betere dekking) vragen we een passende offerte aan. 

3. Offerte ondertekenen

Nadat we van jou de benodigde documentatie hebben ontvangen, zorgen wij ervoor dat jouw nieuwe dekkingen tot in de puntjes geregeld zijn. We checken samen nog eens of er geen foute gegevens in de aanvraag staan en vragen je te tekenen.

4. Verzekeringsaanvraag (verzorgd van A tot Z)

Wij dienen de verzekeringsaanvraag officieel in bij de verzekeraar. Omdat wij als tussenpersoon nauw samenwerken met Klaverblad en ZLM, zijn de lijnen met deze partijen kort en vertrouwd. Uiteraard houden we je op de hoogte van de voortgang.

5. Overstapservice

Hebben we tijdens het adviesgesprek ontdekt dat jouw huidige verzekering niet volstaat en sluiten we deze daarom over? Dan zeggen wij de ‘oude’ verzekering netjes voor je op. Daar heb jij geen omkijken meer naar. Dat is wel zo handig!