Waarom

Verbrugge groep

Het is goed om te weten dat wij al ruim 45 jaar een diverse Groep mensen mogen begeleiden. We delen onze kennis tijdens verschillende werk- en leefsituaties; de belangrijkste momenten in jouw leven. Verbrugge is verzekeringsadviseur, hypotheekadviseur en makelaar. Goede service is onze tweede natuur. En totaaladvies bundelen we onder één dak. Daarom Verbrugge Groep.

Totaaladvies

onder één dak

Kennis

van werk- en leefsituaties

Goede

service

45 jaar

ervaring

Zakelijke autoverzekering in Oosterhout afsluiten

Een zakelijke autoverzekering via ons bedrijf in Oosterhout is onmisbaar voor iedereen die bedrijfsauto’s gebruikt. Of je nu een klein bedrijf runt of een groot wagenpark beheert, het zorgt ervoor dat je bedrijfsauto’s goed verzekerd zijn. Bij de Verbrugge Groep in Raamsdonksveer en Oosterhout begrijpen we het belang van een betrouwbare autoverzekering. Deze verzekering dekt niet alleen schade aan je eigen voertuigen, maar beschermt ook tegen aansprakelijkheidsclaims, waardoor je bedrijf ongehinderd door kan gaan.

Ben je op zoek naar een zakelijke autoverzekering?

Neem contact met ons op

De voordelen van een zakelijke autoverzekering

Het afsluiten van een zakelijke autoverzekering biedt meerdere voordelen. Het grootste voordeel is de uitgebreide dekking die het biedt. Het dekt vaak meer dan een standaard autoverzekering, zoals schade door zakelijk gebruik en verlies van inkomsten bij uitval van voertuigen. Als persoonlijke verzekeringsadviseur helpen we je om de zakelijke autoverzekering te vinden die het beste past bij jouw bedrijf en gebruik. Wil je hulp van een professionele makelaar bij het vinden van de juiste verzekeringen of van een passende hypotheek. Maak dan gebruik van onze:

Maak een afspraak en kom langs

Met de juiste zakelijke autoverzekering ben je niet alleen wettelijk in orde, maar bescherm je ook je bedrijf tegen onverwachte kosten. Maak een afspraak met ons als verzekerings- en hypotheekadviseur voor een adviesgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw behoeften en de vinden we de beste zakelijke autoverzekering voor jouw situatie.

Afspraak maken

Zo werken wij

Dat werkt

1. Oriëntatiegesprek

Ondernemer, we bezoeken je graag op de werkvloer zodat we een goede indruk krijgen van jouw bedrijf. Zoek jij een particuliere verzekering? Dan nodigen we je uit voor een (gratis) gesprek bij ons op kantoor of via de telefoon.

2. Offertes vergelijken

We vragen je welke verzekeringen je wenst en adviseren daarin. Tegelijkertijd bekijken we of je niet dubbel of te duur verzekerd bent. Voor de nieuwe verzekering (of een verzekering met betere dekking) vragen we een passende offerte aan. 

3. Offerte ondertekenen

Nadat we van jou de benodigde documentatie hebben ontvangen, zorgen wij ervoor dat jouw nieuwe dekkingen tot in de puntjes geregeld zijn. We checken samen nog eens of er geen foute gegevens in de aanvraag staan en vragen je te tekenen.

4. Verzekeringsaanvraag (verzorgd van A tot Z)

Wij dienen de verzekeringsaanvraag officieel in bij de verzekeraar. Omdat wij als tussenpersoon nauw samenwerken met Klaverblad en ZLM, zijn de lijnen met deze partijen kort en vertrouwd. Uiteraard houden we je op de hoogte van de voortgang.

5. Overstapservice

Hebben we tijdens het adviesgesprek ontdekt dat jouw huidige verzekering niet volstaat en sluiten we deze daarom over? Dan zeggen wij de ‘oude’ verzekering netjes voor je op. Daar heb jij geen omkijken meer naar. Dat is wel zo handig!