Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's
Meer foto's

Johan de Wittstraat 28

Oosterhout

Verhuurd

Omschrijving

Royale nieuwbouwwoning in de wijk Slotjes Midden. Deze rijwoning maakt onderdeel uit van een blok van 8 rijwoningen en springt in het oog door zijn bijzondere topgevel. De woning beschikt over een woonkamer met uitbouw en moderne keuken op de begane grond, een drietal slaapkamers met moderne badkamer op de eerste verdieping en een zeer royale tweede verdieping. De tuin is heerlijk zonnig door de ligging op het Zuiden. Een eigen parkeerplaats is eveneens inbegrepen. Het betreft een energielabel A++++ woning en beschikt over volledige isolatie, een duurzame warmtepomp, zonnepanelen en HR triple beglazing. U bent daarmee goed voorbereid op de toekomst én u heeft lage energiekosten. De woning wekt op jaarbasis in principe evenveel energie op als er voor de verwarming en warm water gebruik nodig is (bij normaal gebruik en een normaal zomer- en winterseizoen).

De wijk Slotjes-Midden is centraal gelegen in Oosterhout, grenzend aan het Wilhelminakanaal. Het centrum van Oosterhout met groot aanbod aan winkels en horeca is met enkele minuten te bereiken, evenals het Slotpark en uitvalswegen (A27).

Deze eengezinswoning wordt in juni 2022 opgeleverd en per direct te huur aangeboden. Als eerste bewoner bent u vrij om de vloerafwerking en tuin naar eigen wens in te vullen. De wanden zijn reeds geschilderd.

Geïnteresseerd in deze woning? Dan vragen wij u vooraf een inschrijfformulier in te vullen en diverse documenten aan te leveren. Vriendelijk verzoeken wij daarom alle geïnteresseerden om enkel schriftelijk te reageren via e-mail of te reageren via website of Funda.

INDELING:

Begane grond:
Entree aan voorzijde. Hal met meterkast, toiletruimte met fonteintje, trapopgang en toegang tot woonkamer. Ruime woonkamer met ruime trapkast en een uitbouw aan de achterzijde van 2,4 meter over de gehele breedte van de woning.

De keuken is geplaatst aan de voorzijde van de woning, in wandopstelling, 3,50 meter lang, in matwit uitgevoerd met betonlook werkblad, RVS greeplijsten en bevat een Reginox mengkraan en rechthoekige spoelbak, inbouw vaatwasser, 90 cm brede schouwafzuigkap, 7,4kw inductiekookplaat en 60cm volwaardige oven van Etna/Inventum. Huurder dient zelf voor een (vrijstaande) koelkast zorg te dragen.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers, badkamer en trap naar 2e verdieping.
De badkamer is volledig betegeld met 60x60cm vloer – en wandtegels, en uitgerust met een luxe brede wastafel (75 cm), 2e toilet en inloopdouche met glazen douchewand.

Tweede verdieping:
Royale kamer geschikt als werkkamer of 4e slaapkamer. Door de hoge nok en de grote raampartij aan de voorzijde is dit een fijne, lichte en ruime kamer. Tevens bevindt zich hier de afgesloten wasruimte, waar ook de warmtepomp en WTW zijn geplaatst.

Tuin:
De achtertuin is gelegen op het Zuidwesten, ca. 9 meter diep, met houten berging, buitenkraan, houten schutting aan weerszijden (Red Class Wood) en aan de achterzijde v.v. een hekwerk met hedera en een poort welke toegang geeft tot het achtergelegen pad en parkeerterrein.

Parkeren:
Een eigen parkeerplaats is inbegrepen en gelegen op het prive-parkeerterrein achter de woning.

Algemeen:
– Bouwjaar 2021-2022
– Gasloze woning
– All electric warmtepomp
– 12 zonnepanelen, geplaatst in het dakvlak
– Vloerverwarming op begane grond en eerste verdieping
– Kunststof kozijnen

HUURVOORWAARDEN
Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen. Hieronder geven wij een samenvatting van die voorwaarden.

INKOMENSNORM
Als algemene richtlijn voor de inkomensnorm geldt dat het bruto maandinkomen (uit vast dienstverband, exclusief toeslagen, tantièmes en vakantiegeld) circa 3 maal de kale maandhuur dient te bedragen. Het inkomen van partner wordt voor 50% meegerekend. Dit is ter beoordeling van Verbrugge en afhankelijk van het type en de huurprijs.
Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht.
Extra inkomen uit overwerk wordt alleen meegerekend indien dit beroepsmatig is en een structureel onderdeel uitmaakt van het jaarinkomen.
Wanneer er sprake is van opbrengst uit verkoop eigen woning, dient een kopie van de jaaropgave van de hypotheek en een kopie van de koopovereenkomst bijgevoegd te worden.
Van alle kandidaten wordt de kredietwaardigheid getoetst, met behulp van verschillende bronnen wordt onder andere de financiële positie en betaalmoraliteit vastgesteld.

WERKGEVERSVERKLARING
Op het inschrijfformulier wordt een werkgeversverklaring gevraagd. Deze verklaring dient origineel en van recente datum te zijn voorzien en te worden ondertekend door de werkgever. Naast de werkgeversverklaring dient u een recente loonstrook bij te voegen. Indien u geen werkgever heeft (zoals bijvoorbeeld pensioengerechtigden), dient u een recente jaaropgave van uw inkomen te overleggen.

Zelfstandigen dienen een volledige, door een accountant of administratiekantoor opgemaakte balans (uitgebreide winst- en verliesrekening) van de afgelopen twee jaar te overleggen. Tevens is een bankgarantie vereist. Zelfstandigen dienen tenminste één jaar zaak te hebben gevoerd.

Indien ook het eigen vermogen meegerekend dient te worden dient hier ook een opgave van te worden meegezonden.
Tevens dient een kopie van een geldig legitimatiebewijs bijgevoegd te worden.
Zowel de aanvrager als eventuele partner dienen deze gegevens te verstrekken.

Verklaring eigenaar/beheerder/hypotheekhouder(s):
Op het inschrijfformulier wordt tevens, indien u momenteel een woning huurt, een verklaring van uw huidige verhuurder gevraagd of, indien u een eigen woning heeft, een hypotheek-houdersverklaring.

HUURPERIODE
De eventueel te sluiten huurovereenkomst geldt voor tenminste 12 maanden/onbepaalde tijd.

Kenmerken

Status:
Verhuurd
Type woning:
Tussenwoning
Bouwjaar:
2021
Woonoppervlakte:
132 m2
Perceeloppervlakte:
111 m2
Inhoud:
500 m3
Aantal kamers:
5
Aantal slaapkamers:
3
Garage:
Parkeerplaats
Berging:
Vrijstaand hout
Ligging tuin:
Zuidwest
Type tuin:
Achtertuin
Oppervlakte tuin:
49 m2
Energie Label:
A++++
Isolatie:
Volledig geïsoleerd
Warm water:
Elektrische boiler eigendom
Parkeren:
Openbaar parkeren, Op eigen terrein
Ligging:
In woonwijk

Annemiek van Gils

Vastgoedadviseur

T. 0162-521297 E. a.vangils@verbrugge.com
Afspraak maken

Gerelateerd aanbod

Bekijk huis
Vlierlaan 90 Oosterhout € 425.000,- k.k.
Bekijk huis
Amperestraat 2 Oosterhout € 325.000,- k.k.
Bekijk huis
Sint Antoniushof 126 Oosterhout € 350.000,- k.k.
Bekijk huis
Hertogenlaan 372 Oosterhout € 250.000,- k.k.
Bekijk huis
Dr. Poelsstraat 59 Oosterhout € 280.000,- k.k.
Bekijk huis
Vondellaan 30 Oosterhout € 287.000,- k.k.