Meer foto's

Patrijslaan 16

Oosterhout

Verkocht

Omschrijving

Vrijstaande, goed geïsoleerde familiewoning met 6 slaapkamers, een fraai aangelegde tuin op het zuiden, rondom de woning. De woning is voorzien van zonnepanelen, een hybride warmtepomp, serre, nieuwe keuken, geheel onderkelderd en een vrijstaande bedrijfsruimte/loods (met bedrijfsbestemming) op 1042 m2 grond. In het achterste gedeelte van de lood is een slaap-woonkamer met badkamer en eigen tuin gerealiseerd.
De woning en loods zijn gelegen aan de rand van het centrum van Oosterhout en vlakbij de Statendamweg en is uitermate geschikt voor combinatie wonen en werken.

De woning is goed onderhouden. De loods heeft een oppervlakte van 65 m² met een toegevoegde verdieping van de gecreëerde woning, een elektrische sectionaaldeur (3 meter hoog) aan de voorzijde en één schuifpui met normale hoogte aan de achterzijde.

De woning is gunstig gelegen vlakbij winkels, diverse sportaccommodaties, scholen en op korte loop- en fietsafstand van het gezellige centrum van Oosterhout. De uitvalswegen naar de A27 en A59 zijn snel bereikbaar.

Indeling:

Woonhuis:

Begane grond:
Van oorsprong is er een verdiepte oprit naar de garage in de kelder; deze is dicht gemaakt maar hier is mogelijk weer een garage te realiseren.

Entree naar de ruime hal met parketvloer, trapopgang naar 1e verdieping met een vide wat zorgt voor een ruimtelijk gevoel. Daarnaast biedt de hal toegang tot het souterrain, de woonkamer, een royale ouderslaapkamer, een toilet met fonteintje en een nieuwe uitgebreide meterkast (3 fase, 18 groepen)

Woonkamer:
Ruime woonkamer met fraaie eiken planken vloer v.v. vloerverwarming, gezellige schouw met allesbrander en via schuifpui toegang tot de serre/tuinkamer.

Serre:
De serre is voorzien van glazen schuifdeuren waardoor alles open kan. De tegelvloer loopt door vanuit de serre naar het terras. De vloer in de serre is geïsoleerd, het glazen dak is voorzien van een een elektrisch bedienbaar sun-screen.

Keuken:
Nieuwe hoogwaardige keuken (2022) met luxe inbouwapparatuur; Koffieapparaat (Siemens), Koelkast (Bosch), Vriezer-4 lades (Siemens), Inductie kookplaat (Siemens), Afzuigkap (Novy), Qooker, inbouwstopcontact, vaatwasser (Siemens) grote oven en combi oven (Siemens).

Master bedroom:
De royale ouderslaapkamer is gelegen op de begane grond en bestaat uit een voorkamer met vaste kast, het slaapgedeelte en via de garderobe is de badkamer bereikbaar.
Op de vloer een mozaikparketvloer en elekrisch bedienbare rolluiken aan de voorzijde.

Badkamer 1:
Deze badkamer is voorzien van een tegelvloer, hoekligbad (whirlpool), 2e toilet, douche en 2 wastafels.

Kelder/souterrain:
Vanuit de hal is er een trapafgang naar het souterrain (ca. 120 m2) gelegen onder de gehele woning en volledig op stahoogte. Via de trap komt u in een ruime hal/overloop die momenteel is ingericht als ‘laundry’ met aansluitpunten t.b.v. de wasmachine apparatuur.
Deze overloop biedt tevens toegang tot een recreatieruimte/TV-ruimte (centraal verwarmd), een provisieruimte en een fitnessruimte met berging, klusruimte inclusief bar.
De fitnessruimte is ingericht in de voormalige garage.

Eerste verdieping:
Ruime en lichte overloop, vanwege de vide, PVC-vloer en toegang tot 5 slaapkamers, de 2e badkamer en een bergkast met de opstelplaats voor de hybride warmtepomp.

Aan de achterzijde van de villa is in 2008 een grote dakkapel met elektrisch bedienbaar rolluik geplaatst waardoor er extra ruimte en licht ontstaat in de badkamer en de middelste slaapkamer. De overige 4 slaapkamers zijn gelegen aan de buitenzijde van de woning en hebben allen een raam met rolluik en kastruimte achter de knieschotten.

Badkamer 2:
Deze tweede badkamer is vernieuwd in 2010 en is geheel betegeld in lichte kleurstelling (wit) en is uitgerust met 2 wastafels, een douche en een 3e toilet.
De badkamer is voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken.

Tuin:
Het perceel is in totaal 1042 m² groot (802 m² grond behorende bij de woning en 240 m² bij de bedrijfsruimte/loods).

Terras:
Achter de woning ligt over de gehele breedte een mooi terras met houtlook vloertegels (30 x 120 cm.) met toegang tot de serre/tuinkamer. De tuin is mooi aangelegd met diverse vaste planten en bomen.

Loods (Patrijslaan 14):

Deze ruimte heeft aan de voorzijde een extra hoge, elektrisch bedienbare sectionaaldeur (geschikt voor bijvoorbeeld een camper), 3 fase stroom, een boiler (voor de woning ernaast) een betonnen vloer, aan de achterzijde is bij de woning een schuifpui, (gasvrij) met keuken, badkamer met een douche, toilet en wastafel en een trap naar de slaapkamer op de verdieping en een eigen tuin.
Het huisje wordt verwarmd door infrarood panelen.

Kenmerken

Status:
Verkocht
Type woning:
Vrijstaande woning
Woonoppervlakte:
182 m2
Perceeloppervlakte:
1.042 m2
Inhoud:
1.077 m3
Aantal kamers:
9
Aantal slaapkamers:
6
Garage:
Geen garage
Type tuin:
Tuin rondom
Energie Label:
C
Isolatie:
Muurisolatie, Dubbelglas
Warm water:
CV ketel
Parkeren:
Op eigen terrein
Ligging:
Aan rustige weg, In woonwijk

Ingrid Timmer

NVM Register Makelaar

T. 0162-521297 E. i.timmer@verbrugge.com
Afspraak maken

Gerelateerd aanbod

Bekijk huis
Koninginnenpage 16 Oosterhout € 785.000,- k.k.
Bekijk huis
Johan de Wittstraat 30 Oosterhout € 475.000,- k.k.
Bekijk huis
Leijsenhoek 107 Oosterhout € 525.000,- k.k.
Bekijk huis
Kruisstraat 21 Oosterhout € 659.000,- k.k.
Bekijk huis
Loevensteinlaan 16 Oosterhout € 699.000,- k.k.