Proefverkopen

Nu tijdelijk gratis

Wegens succes verlengd. Kies voor 19 december 2022 voor Proefverkopen bij Verbrugge Groep en we zetten jouw huis gratis te koop. Lukt het ons makelaars- en marketingteam niet om jouw huis (binnen 3 maanden) te verkopen, dan kun je kosteloos stoppen. Kosteloos verlengen mag ook.

Tijdens een vrijblijvend woongesprek legt onze makelaar Proefverkopen thuis bij jou uit. De makelaar zal gelijk een gratis waardebepaling uitvoeren. Dan weet jij wat jouw huis op dit moment waard is.

De woningmarkt is aan het veranderen. Aan de ene kant zorgen de hoge inflatie, flinke energielasten en stijgende hypotheekrente voor minder vraag naar huizen. Anderzijds is er een groot woningtekort en worden er nog steeds huizen verkocht.

  • Ben je benieuwd hoeveel jouw huis op dit moment opbrengt?
  • Wil je eerst voor een goede prijs je huis verkopen en dan pas een nieuwe woning kopen?
  • Of twijfel je of dit wel het juiste moment is om te verkopen?

Kies voor proefverkopen:

  • Jouw huis zetten we 3 maanden ‘gratis te koop’. Daarna kun je kosteloos verlengen of stoppen.
  • Je betaalt alleen als jouw huis verkocht is! Dus géén verborgen kosten, maar 100% no cure no pay!
  • Je hebt de zekerheid dat wij er alles aan doen om jouw huis voor de maximaal haalbare prijs te verkopen!

Je huis snel verkopen voor een prijs boven de vraagprijs? Dat gebeurt zeker. Belangrijk is het bepalen van de juiste verkoopstrategie, samen met de makelaar.

Ervaar onze dienstverlening

Probeer onze dienstverlening gratis uit. Als jij je huis wilt verkopen, brengen de meeste makelaars kosten in rekening voordat de woning op Funda staat. Ben je na een tijdje ontevreden over jouw makelaar, dan rekent deze ook nog intrekkingskosten. Dat kan anders!

Het is logisch dat jij in een veranderende woningmarkt geen onnodige kosten wilt maken. Daarvoor bedachten wij Proefverkopen. Met proefverkopen zetten wij jouw huis te koop, inclusief alle toeters en bellen. Ondertussen kun jij de dienstverlening van Verbrugge Makelaardij ervaren. Ben jij ontevreden of wil je binnen 3 maanden stoppen? Geen probleem, je mag kosteloos stoppen. Het te koop-bord wordt uit jouw tuin gehaald en de verkoop gestopt. Je mag na 3 maanden ook gewoon kosteloos doorgaan.

Probeer gratis uit!

Kies jij voor Proefverkopen? Dan gaan wij alles uit de kast halen om jouw woning voor een mooie prijs te verkopen. Wij zetten jouw huis via onze unieke marketing in de verkoop, inclusief een 3D tour en promotie van de woning op Funda en social media (+6000 volgers op Facebook en Instagram), in ons netwerk en natuurlijk bij ons bestand met woningzoekers (+ 2.500 zoekers in jouw regio). Een perfecte presentatie, plaatsing op Funda, advertentiecampagnes, bezichtigen, onderhandelen, we doen het allemaal. Zonder daar vooraf kosten voor te rekenen.

Lukt het onze makelaars om binnen 3 maanden jouw huis te verkopen dan rekenen we voor deze transactie verkoopkosten. Onze makelaar is vooraf duidelijk over de hoogte van deze kosten. In de offerte voor de verkoop van jouw huis staan deze kosten duidelijk vermeld. Zonder kleine lettertjes. Daar houden wij niet van!

Benieuwd of Proefverkopen bij jou past? Bel gerust met één van onze makelaars op 0162-521297 of vul het afspraken formulier in.

Let op! Deze actie eindigt op maandag 19 december 2022.

Gesprek aanvragen